INTERNATIONALT FORLAG FOR VIDENSKAB & KUNST A/S

OM DESIGN, FOTOGRAFI OG PRODUKTIONSSTYRING FOR EKSTERNE KUNDER.

 

Forlaget Rhodos både rådgiver og udfører særligt krævende opgaver for eksterne kunder. Inden for Design, Kvalitetssikring, Grafisk Produktion, Redaktion og Fotografering er vi i stand til at hjælpe museer, udstillingssteder, uddannelses- og forskningsinstitutioner såvel som private virksomheder.

 

Vi råder over egen tegnestue udstyret med nyeste teknologi, skrifter og programmer. Siger vi ja til en opgave holder vi den i hånden fra første møde til at det færdige kvalitetsresultat ankommer hos kunden.

 

Vi tilbyder fotografering af Kunst, Kunsthåndværk, Mode, Smykker/Sølvtøj, Interiører og Arkitektur med fokus på mobilitet således at vi kan løse high-end fotograferingsopgaver uanset hvor i landet det skal udføres.

 

Vi har en lang erfaring med håndtering af arkivalier og sårbare museumsgenstande, som kræver særlig omhu og årvågenhed, fra vore mange samarbejder med museer, arkiver og kunstsamlinger.

 

I forbindelse med virksomhedsprofilering, social media, årsberetninger m.m. kan vi tilbyder ”corporate head-shots” / medarbejderportrætter m.m.

 

Har du en opgave, som du gerne vil drøfte med os, eller er du midt i en produktion og har brug for hjælp - så send en mail på rhodos@rhodos.dk eller ring på 32543020. Vi svarer hurtigt på alle henvendelser.

 

Du kan læse mere om vores holdning til godt funktionelt æstetisk design og fotografi her.