INTERNATIONALT FORLAG FOR VIDENSKAB & KUNST A/S

OM DESIGN OG FOTOGRAFI

 

Udover de høje indholdsmæssige og redaktionelle krav vi stiller til vore egne udgivelser, sætter Forlaget Rhodos barren ekstra højt, når det drejer sig om tilrettelægning, design og fotografi.

 

For at leve op til de høje krav, står vi selv for størstedelen af tilrettelægningen og fotograferingen til forlagets udgivelser.

 

Tilrettelægning og design skal være æstetisk og velbalanceret og samtidig funktionel, og vi tilstræber at vore udgivelser og eksterne produktioner udnytter alle facetter af det trykte medie.

 

Når vi påtager os fotografiske opgaver yder vi altid det ekstra, der skal til for at et fotografi viser den bedst mulige gengivelse af et motiv. Særligt ved interiør-, arkitektur-, natur-, mode- og portrætfotografi løser vi ikke kun opgaven teknisk perfekt, men lægger vægt på også at fange motivets poesi.

 

Disse kompetencer indenfor design og fotografi tilbyder vi gerne kunder, der sætter pris på æstetik, funktionalitet og kvalitet – men vi går aldrig på kompromis.

 

Har du en opgave, der skal have særlig opmærksomhed og omhu, så giv os et kald på tlf. 32 54 30 20 eller send en mail til rhodos@rhodos.dk