INTERNATIONALT FORLAG FOR VIDENSKAB & KUNST A/S

Glæd dig til bogen Vægdekorationer på danske herregårde

Det er forfatteren, middelalderarkæologen Mytte Fentz, som byder indenfor på de danske herregårde i dette store, rigt illustrerede værk. Smukke pragtgobeliner og imponerende gyldenlædertapeter fotograferet på de 18 danske og 3 skånske besøgte herregårde pryder bogen, mens forfatteren øser gavmildt af sin store viden.

(forventes udgivet efteråret2017)

Glæd dig til bogen om Søllerød Rådhus. Det er forfatteren René Kural  PhD, Associate Professor, Architect MAA  og den internationalt anerkendte arkitekturfotograf Torben Eskerod, som gennem en årrække har arbejdet på den smukke bog om arkitekterne Arne Jacobsen og Flemming Lassens ikoniske marmorbyggeri ved foden af Geels bakke. Bygningen, der er opført i 1942, kaldes i dag Rudersdal Rådhus.

(forventes udgivet foråret 2018)

Glæd dig til bogen Det badende København

Arkitekt Helen Wellings bog Det badende København beskriver godt 80 kur- og badeanstalters historie og arkitektur, samt mere end 200 års badekultur, som den har udviklet sig: fra søbadets oprindelige formål, som var helbredelse af krop og sind, til god hygiejne og opnåelsen af en sund, stærk og sportstrænet krop, og frem til nutidens havnebad i Københavns Havn, hvor fokus er på menneskers leg og rekreation.

 

Badeanstalternes historie er uløseligt forbundet med Københavns og havneområdets historie. Bogens historiske gennemgang og de ca. 300 kort, tegninger og fotografier gør det muligt at følge Københavns og havneområdets udvikling gennem hele perioden.

(forventes udgivet 2018)

 

Læs mere her

 

 

Glæd dig til bogen om Nanna Ditzels Smykker. Bogen fortæller om designikonet Nanna Ditzels livslange arbejde med smykkedesign.  Bogen er gennemillustreret af smukke optagelser af Ditzels fantastiske skulpturelle smykker, og i Nannas ånd vises smykkerne både i studieoptagelser og på model. Forlaget Rhodos har tidligere udgivet Henrik Sten Møllers designmonografi, bogen "Bevægelse og Skønhed" om Nanna Ditzels liv og værk, men i denne bog fokuseres der udelukkende på Nanna Ditzels prisvindende smykkeproduktion, der udfoldede sig i en periode på mere end 50 år.

(forventes udgivet 2018)